Skip to main content

Incomac


Incomac1000-nél is több szárító-program áll a vevők rendelkezésére!
Az INCOMAC cég 1975. évi alapítása óta immár a 40 éves jubileumát ünnepelhette. Ez a hosszú idő alatt több, mint 10.000 gép került világszerte felállításra.

A sikert az alábbi eredmények alapozták meg:

  • többéves és átfogó tapasztalat mechanikai és elektronikai területeken, továbbá hermetikusan lezárt térben való kondícionálásban és klimatizálásban
  • kiterjedt tudás a faipari technológiák terén , különösen a különböző fák nedvességtartalmának kezelésében a világ egész területén

Az INCOMAC S.r.l. 1975. augusztusában került megalapításra és munkája azóta is töretlen. Székhelyük a kezdetektől fogva az olaszországi Montebelluna (Treviso), az ország észak-keleti részén fekvő olasz ipari fellegvár.

Az INCOMAC gyártástechnológiája messze előrehaladott : alumínium és acél elemek vágása, hajlítása úgy, mint azok hegesztése is számítógépvezérelt. Mindez lehetővé teszi a maximális rugalmasságot és ezzel kielégítve a vásárlói igényeket.

Az INCOMAC cég szívügye már a kezdetektől egy technikai specialistákból álló csapat felsorakoztatása, akik otthon vannak a légkondícionálásban és a faanyag kezelésben. Ezen szakemberek együttműködése lehetővé teszi mindkét szektorban a faanyagszárítás komplex problémáinak sikeres megoldását. Piackutatásra és projekttervezésre összeállt egy tapasztalt üzletkötő csapat, melynek tagjai az egész világot beutazva kiépítették a cég eladási hálóját. Ez tette lehetővé , hogy az INCOMAC cég mára 50 országban és 5 kontinensen felállíthatta szárítókamráit, így elérve a 10.000 darab feletti beüzemelt berendezést. Mindez folyamatos kutatások eredménye, egy metódikus gyártás a legmodernebb számítógép vezérelte géppel. Minden egyedileg gyártott darab tesztelt és szigorúan ellenőrzött, hogy a vevő számára minimálisra csökkenjen a problémák előfordulása.

Jelenleg 1000-nél is több szárító-program áll a vevők rendelkezésére.

Ha a megbízható, modern technológiákat keresi, válassza az Incomacot!