Jgmax.hu

Híreink

Erdészeti csörlőket keres?

Erdészeti csörlőket keres?

Az erdészeti gépek számára is szükség van alkalmanként új alkatrészekre. Gyakran előfordulhat, hogy egy régi alkatrész már régóta használatban van, és sűrűn van használva a szerkezet, így a végleges kopás elkerülhetetlen.

Nem csak a természetes elhasználódás vethet véget egy alkatrész életének, de a váratlanul bekövetkező balesetek is. Törés, repedés, szakadás esetén az alkatrészek már nem használhatóak biztonságosan, ki kell őket cserélni.

A csörlők esetében ez szintén így van. Szüksége van új erdészeti csörlőre? Keressen minket bizalommal és vásároljon kizárólag minőségi alkatrészeket erdészeti gépeihez.

Kínálatunkban megtalálhatja a MAXWALD gyár többféle típusú erdészeti csörlőit is, így például kombinált csörlőt, hajtóműves csörlőt, és támlás csörlőt is, emellett pedig rönkfogókat, kötélpályákat is kínálunk!

Könnyű kezelhetőség, kis önsúly, stabil és erős szerkezet, megbízható működés. Amennyiben Ön is ezeket a tulajdonságokat keresi egy erdészeti csörlőt illetően, válassza a MAXWALD erdészeti csörlőket kínálatunkból!

Kommentálom ezt a hírt (0) ↓