Jgmax.hu

Rólunk

Vállalkozásunk a POSCH tűzifagyártó gépek , MUS-MAX aprítógépcsalád és a MAXWALD erdészeti csörlőknek,SCHLIESING aprítógépek és a PEWAG láncok képviselete és szervize Magyarországon. Az általunk forgalmazott termékek kiegyensúlyozottan egyesítik a hosszú évek tapasztalatait,a széleskörű szakértelmet és az innovatív megoldások örömét. Számunkra a legfontosabb, hogy az összes általunk forgalmazott termék minél jobban megfeleljen a felhasználók igényeinek – vagyis az Önök kívánságainak és elvárásainak.

Cégünknél ezért tartjuk rendkívül fontosnak az intenzív tapasztalatcserét ügyfeleinkkel, hogy ezáltal tudjuk a legmegfelelőbb gépet, berendezést ajánlani Önöknek illetve ezzel segítve a gyártók jövőbeni fejlesztéseit. Az általunk képviselt gyártók rendkívüll nagy választékot biztosítanak Vevőink részére a különféle géptípusokból mely lehetővé teszi , hogy mindenki megtalálja a megfelelő gépet-berendezést.

Készüljön fel sok oldalnyi értékes információra a tűzifa-feldolgozásról,aprításról és a kiközelítés gépeiről , osztrák minőségben.

Jó szórakozást kívánunk a böngészéshez!

Üdvözlettel: JG-MAX team