Jgmax.hu

Híreink

Találkozzunk az Innolignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozaton!

Találkozzunk az Innolignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozaton!

Vállalkozásunk elengedhetetlennek tartja, hogy a fontosabb erdészettel kapcsolatos eseményeken, kiállításokon képviseltesse magát, hiszen ennek köszönhetően a már meglévő és leendő ügyfeleinkkel is kapcsolatot tudunk létesíteni. Személyesen sokkal részletesebb tájékoztatást tudunk nyújtani a faipari és erdészeti gépekkel kapcsolatban!

Legközelebb az Innolignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozaton találkozhatnak velünk az érdeklődők, ahol tájékozódhatnak vállalkozásunk újdonságairól, szolgáltatásairól és nem utolsó sorban termékeinkről is! A kiállításon való megjelenésre kiemelt figyelmet fordítunk, hiszen ez az egyik olyan hazai kiállítás, ami az erdészetet helyezi középpontba. Itt minden hasznos információról tudomást szerezhetnek a szakemberek, legyen szó akár az erdészeti gépek fejlesztéséről, vagy más, témába vágó újdonságról.

Látogasson el a rendezvényre 2017. szeptember 7-től 9-ig bármelyik nap, tájékozódjon az innovációkról, faipari gépekről, vagy cseréljen tapasztalatot más szakemberekkel! Várjuk szeretettel a JG-MAX Bt. standjánál!

Kommentálom ezt a hírt (0) ↓