Jgmax.hu

Rendelhető opciók

 

rend_opt1Automata önállító tárcsafék

A tárcsafék (18846 szabadalom) / „Totmann“- rendszer a MAXWALD csörlőknél egy egyedülálló, minden helyzetben megbízható és karbantartást nem igénylő fékrendszer. A kupplungkötél ill. távirányító elengedésével egy fékezőék becsúszik a féksaruba. Ebben a pozícióban minden terhet 100%-osan megtart. Minél nagyobb a teher, annál nagyobb a fékezőerő. A fék a fékezőék megemelésével oldható. A dob ezáltal teljesen szabaddá válik, azaz a kötél ellenállás nélkül csévélhető. Egy, minden típusnál szériafelszereltségként meglévő túlfutást gátló, fék megakadályozza a kötéldob túlfutását. Ez a megoldás lehetővé teszi az adagolt fékezést is.

2. sebesség

40%-kal csökkentett behúzási seb.egyszerüen utólag is felszerelhető, a IV. variációnál szériafelszereltség – az erőteljesebb és biztonságosabb munkvégzésért.

 

rend_opt2Csévélő berendezés

A516 és M2000 típusoknál: A lengőkar egyenletesen osztja el a kötelet és különösen a nagy kötéligény esetén nélkülözhetetlen az optimális csévéléshez.

Videó megtekintése

 

rend_opt3Kötélfeszítő-csiga

A felcsévélt kötél szorosan a dobon marad – pozitívan hatva ezzel a kötél élettartamára is.

 

rend_opt4Kötélbefutást fékező berendezés

A kötél megfeszítve kerül felcsévélésre – optimális pl. kötélpályák használatánál.

 

rend_opt5Hidraulikus, vonóköteles működtetés

– egy költségkímélő megoldás.

Videó megtekintése

 

rend_opt6Elektrohidraulikus működtetés

Olajelátás a vontató járműről, kettős működésű vezérlő berendezés szükséges, kábeles távírányítá, rádiós távirányítás előkészítése – egyszerű és megbízható kiszolgálást tesz lehetővé.

 

rend_opt7Elektrohidraulikus kiszolgálás / saját olajtartály

Olajpumpa és tank a csörlőn, kábeles távirányítás, rádiós távirányítás előkészítése – egyszerű és megbízható kiszolgálást tesz lehetővé, megfelelve a legújabb nemzetközi minőségi- és biztonsági előírásoknak.

 

Távvezérlés

Videó megtekintése