Jgmax.hu

Apríték kifúvók

kifuvok_fo

Teknős kifúvó

A stabil, robusztus spirálformájú vályúcsigás fúvógép az alacsonyan elhelyezkedő töltőgaratnak köszönhetően könnyen megtölthető. Szállítástechnikailag 25 m-es függőleges magasság érhető el. A garat toldaléklemeze átdugaszolható. Minden kifúvószárny elektronikusan ki van egyensúlyozva.

PDF katalógus

 

Szívó kifúvó

Ideális eszköz kisebb fűtőművek számára. A kompresszor alkalmazható az aprítéknak a raktárból a tárolóhelyiségbe való eljuttatásához is. Az alábbi verziókban kapható: Szívó kifúvó villanymotorral (7,5-18,5 kW) ill. traktorral (használható adagolótölcsérrel vagy egy, a talajról vagy egy billenőhoronyról csatlakoztatott szívócsővel.)

 

Traktoros kifúvó

50 kW/68 LE ill. e fölötti traktorokkal használható. A fúvót a traktor-hajtótengelycsonk hajtja, az adagolócső kb. 60 °-ban forgatható el. A fúvó csigáját a traktor hidraulikája működteti. Szállítástechnikailag 25 m-es függgőleges függőeges magasság érhető el, 5-15 m emelkedő szállítási távolság mellett. A szükséges munkabiztonságról egy köteles biztonsági lekapcsolás gondoskodik. A 2,8 m széles betöltő teknő révén a feltöltéshez bármely traktoros billencs megfelel. Egy porleválasztó csökkenti a tárolóegységben a por mennyiségét.