Jgmax.hu

Wood-Terminator 12

 Wood-Terminator 12 Z

A világ legnagyobb traktorhajtású aprítógépe

A fejlesztést és építést a MUS-MAX GmbH végezte. Hihetetlen, 1,35m-es behúzási szélességével és 0,9m-es behúzási magasságával ez a gép felülmúlja az eddig látottakat.

Az új WT 12 Z-vel a MUS-MAX új méreteket teremt a dobos aprítógépek piacán. A cégen belüli gyártásnak köszönhetően (a gyártott alkatrészek szinte 100%-ban saját gyártásúak) a gépeket optimálisan a vevő igényeinek megfelelően lehet alakítani. Így vált ez a gép abszolút prémium-kategóriás berendezéssé a következő újdonságokkal:

  1. A nagyra tervezett behúzó henger agresszív behúzó körmökkel szerelt, mely a fát úgy húzza be, mint egy „krokodil”.
  2. Extrém széles vízszintes behordó szalag felhegesztett tüskéi felelnek a cserjék, vágástéri hulladék és koronarészek zavartalan behúzásért.
  3. A hidraulikusan lehajtható asztal akár 3m hosszú is lehet, ez egy óriási előny a hosszú rönköknél.
  4. A túlméretezett aprító rotor kb. 1,2 m átmérőjű, kemény aprító késekkel szerelhető fel.
  5. A kifúvó újszerű szárnyakkal szerelt, speciálisan cserélhető elemekkel, kíméletes kifúvó eszköz. Ennek a sajátos, egyedi konstrukciónak kevesebb a levegőszükséglete és kedvezőbb a kifúvási sugara. A teherautókat könnyebben lehet megtölteni az aprítékkal.
  6. Az új kifúvó hatósugarát hidraulikusan, fokozat nélkül lehet 4,5-5,3 m sugárba állítani. A kifúvófedél 3 részes, széria felszereltség a kifújáshoz, mely 145 fokos utat tesz meg. Minden kopóalkatrész cserélhető.

Opcióként a futóműre HidroDrive meghajtás kerül felszerelésre. Ezzel a meghajtási technológiával és a nagy átmérőjű kerekekkel a 19 tonnás nehéz aprítógép terepen soha nem akad el.

Előnyei:

-Folyamatosan üzemeltethető-nincs benne tahográf.

-A traktorral semmilyen terepen nem akad el, mert nagyméretű kerekei vannak, mint pl. a Claas-Xerion –továbbá a” forgatható szabad kilátást biztosító kabin” és a motorok nagyobb lökettérfogata, melyek biztosítják a folyamatos üzemeltetés zavartalanságát. Az aprítógépet speciális gumiabronccsal lehet szerelni, hogy a meghajtott kerekeket megcsúszás nélkül lehessen használni

-Rugalmasság, hatékonyság, magasabb élettartam, egyszerű karbantartás, ergonomikus kezelés úgy, mint a vezető kényelme – ez mind csak a WT 12Z traktoros aprítógépnél lehetséges.

Egy erős robosztus traktor 600 lóerőig és ez a WT 12-aprítógép jelenleg a legjobb, ami az aprítógép piacon létezik!

 

wood_terminator_12_fo

 

Videó megtekintése

 

PDF katalógus