Jgmax.hu

Vissza

forstgrip_pro_fo

Igazán ferde – igazán erős. A kovácsolt tovább tart.

A pewag erdészeti tereplánc az aszimmetrikus tüskékkel úgy, mint a kovácsolt tüskés láncszemekkel az extrém terepviszonyokhoz alkalmazkodva az új erdészeti láncgeneráció profi lánca.

Termékleírás

A pewag forstgrip láncok megerősített verziója a pewag forstgrip pro. Az újszerű négyszögletes láncszemek az asszimmetrikusan ráhegesztett tüskékkel gondoskodnak a csavarodásmentességről és stabilitásról, illetve megerősítésként újszerű kovácsolt láncszemek kerülnek beépítésre, melyeknek szögei szintén aszimmetrikusan helyezkednek el. Ezek garantálják az optimális kapaszkodást és kímélik a talajt.

A pewag forstgrip pro háló formája gondoskodik a teljesen zajmentes használatról és maximálisan kíméli a kerekeket az egyenletes nyomáselosztás következtében. A hegesztett gyűrűk a hálóban lehetővé teszik az állítóelemek segítségével a lánc hozzáillesztését a gumik kopási állapotához.

A pewag tereplánc sorozat az első széria a pewag kínálatában, melyet speciális acél TitanGrip® technológiával készít, ez a minőség garancia a hosszabb élettartamú használathoz.

PDF katalógus

Ajánlott felhasználási területek: