Jgmax.hu

AutoCut darabológépek

autocut_fo

A nagy teljesítményű automata tűzifa fűrészgép

A teljesen új , automata tűzifa fűrészgép a Posch-tól, hasábhosszúságtól és hasábnagyságtól függően dolgozik, ideális esetben 15 m3-t dolgoz fel óránként egy kezelővel. Az AutoCut-tal egyszerre akár öt hasáb, max. 120 cm hosszúságig, ergonomikus magasságban folyamatosan adagolható. A folyamatos láncelőtolás gyorsfokozatú funkcióval és két hajtókarral viszi a fát a mérőszenzoron át a fűrésztárcsához. A teljesen automata tűzifa fűrészgép nagy ereje az aprólékos mérésben, a kandalló kész hasábok kívánt hosszúságra történő vágásában rejlik. Az elektromos vezérlés valamennyi fahasábot úgy tudja felvágni, hogy nem marad vágási hulladék, a fahasábokat teljesen egyenletes darabokra osztja. Az érintő képernyőn könnyedén tudja a kész hasábok kívánt hosszúságát beállítani, és a megengedhető hosszúság eltérését. A levágott darabokat a szállítószalag továbbítja el, mialatt a láncelőtolás folyamatosan szállítja az újabb hasábokat.

 

autocut_tablazat_1

 

Az előnyök áttekintése képekben

 

Forgácselszívó-kifúvó

Erős teljesítményű fúvóberendezés biztosítja a lehulló forgács elszívását, és így garantálja a tiszta munkaterületet.

 

 

EasyGo a gyorsabb munkavégzésért

A szabadalmaztatott hidraulikusan működtetett folyamatos láncelőtolás gyorsfokozatú funkcióval, két hajtókarral lehetővé teszi a kényelmes tűzifavágást 10-15 m3/óra teljesítménnyel.

 

CutControl az extra vezérlésért.

Az elektromos egységen keresztül az érintő képernyőn tudja a kívánt hasábhosszúság méretét beállítani megengedett méreteltéréssel, fokozat nélkül 15-60 cm-ig.

 

 

AutoCut

Az automata fűrész köbméter teljesítménye