Jgmax.hu

SpaltFix K-650 Vario

Vissza

spaltfix_k-650_vario_fo

Videó megtekintése

 

 

PDF katalógus

 

A kombinálható daraboló-hasítógép

A kezelő csak a rönkbehúzásról és fűrészelésről gondoskodik, a többit a teljesen automata hasító modul elvégzi. A PowerCut és AutoSplit kombinációjaként egy egységet alkottunk, mely hatékonyabb és ezzel nyereséget ígér. A hasábok magas minőségét biztosítja, ezzel optimalizálva azok értékesíthetőségét. A professzionális hidraulika szerkezet kiváló minőségű alkotóelemeinek köszönhetően a SpaltFix a folyamatos és zavarmentes legmagasabb teljesítményű működést célozza meg. A professzionális, folyamatos rönkellátásnak köszönhetően a fa a hosszanti behordó asztalra érkezik. A Joystickvezérléssel a kezelő könnyedén irányítja a behúzást, a vágási folyamatot és a levágott anyagok továbbítását. A hidraulikus rönkszorító segítségével mely a rönköt erősen tartja, vágja át a fát a SuperCut láncfűrész 90 cm-es láncvezetővel. A továbbító vályún keresztüljut a rönk az AutoSplit-hez.

Több teljesítmény az elektronikus vezérlésen át.

A SpaltFix K-650 elektromos vezérléssel kialakított, melyet az AutoSplit tovább optimalizál. A hasítót így kíméletesen az érintő képernyőn keresztül lehet vezérelni. Egyszerűen, gyorsan és fokozatmentesen állítható be a hasíték mérete 5-15 cm-ig. Egy szenzor automatikusan indítja és leállítja a hasítási folyamatot ha a rönkök közötti esetleges távolság nagyobb, ezzel lényegesen javítva az üzemeltetési biztonságot. Ráadásul a feldolgozott fa térfogatát automatikusan és hozzávetőlegesen kiszámítja és jelzi (csak belső használatra).

A fűrészelési folyamat után a fa automatikus hasítása következik.

Egy fokozatmentesen beállítható előtolás határozza meg a hasábok méretét, melyek az X formájú hasító késsel 16 tonnás hasító erővel automatikusan kerülnek felhasításra. A szállító- szalag továbbítja a kész hasábfát a tisztításhoz és csomagoláshoz.

Hasáb mérete 10 cm-től (D15) és 5 cm-től (D7)- valamennyi hasáb az Ön partnerének igénye szerint.

Áttekintés képekben