Jgmax.hu

SplitMaster vízszintes hasítók

SplitMaster 9   SplitMaster 20 SplitMaster 26   SplitMaster 30

SplitMaster 30 futóművel   SplitMaster 40/55 Crane

Splitmaster erős hasítógép

Az erős és kitartó hasítógép.

A SplitMaster igazi profi. Erőteljesen vágja át magát a fahasábokon a sokféle hasítókés egyikével – mindezt rendkívül gyors hasítási ciklusban, kérésre a fafeladáshoz daruval is rendelhető. A SplitMaster 9 – 55 tonnáig rendelhető, opcionálisan az egyedülálló EASY hasító rendszerrel.

 

Az előnyök egy pillantásra

  •  Rövid- és méterfához 1,25 m-ig
  • Az „Autospeed“ kényelmes kezelést és nagy hasítóteljesítményt biztosít.
  • Professzionális hidraulika szürkeöntvény szivattyúval és olajszűrővel a folyamatos üzemeltetésért
  • A hidraulikus emelő berendezés gondoskodik a még nagyobb kényelemről
    munka közben
  • Állítható magasságú hidraulikus hasítókés változatok (SplitMaster 20 modelltől) a középen történő hasításhoz és egyforma fahasábok előállításához különböző rönkátmérő mellett.
  • Ergonomikus munkamagasságú

SplitMaster „Easy“

A SplitMaster 20, 26 és 30 modellek könnyedén átalakíthatók SplitMaster 20, 26 es 30 „Easy“ modellekké. A speciális „Easy“ hasítókéssel (Y opció) még könnyebben hasíthatja fel a tűzifát. Az alapfelszereltség részeként egy praktikus egykezes emelőkampót is adunk hozzá az ergonomikus munkavégzés megkönnyítésére. Az „Easy“ hasítókés lenyomja a fát. Az alsó hasábok már a tároláshoz és későbbi feldolgozáshoz optimális méretűek. A felső, még nagyméretű fahasábokat az egykezes emelőkampóval egyszerűen lehúzhatja a hasítókésről és lerakhatja az emelő berendezésre, ill. a továbbhasításhoz behelyezheti a hasítóvályúba. Kényelmes munkavégzés és hatékony tűzifa-hasogatás.

 

Az előnyök áttekintése képekben

 

Nagyra méretezett munkahenger
A nagyra méretezett munkahengereknek köszönhetően  erőteljes hasítás. Leválasztó csappantyú védi a kezelőpultot.

A nagyra méretezett munkahengereknek köszönhetően erőteljes hasítás. Leválasztó csappantyú védi a kezelőpultot.

 

A hasítókés működése
A nyomólemez egészen a hasítókésig halad, így a rostos, csomós rönkök is teljesen végighasadnak.

A nyomólemez egészen a hasítókésig halad, így a rostos, csomós rönkök is teljesen végighasadnak.

Hidraulikusan állítható hasítókés
Hidraulikusan állítható hasítókés, optimalizált, szerszám nélkül végrehajtható hasítókés csere, kettős vágórendszer az egyenes vonalú vágás biztosítására (lásd az ábrán).

Hidraulikusan állítható hasítókés, optimalizált, szerszám nélkül végrehajtható hasítókés csere, kettős vágórendszer az egyenes vonalú vágás biztosítására.

Kompakt felépítés
Kompakt felépítés: Szállítási helyzet.

Kompakt felépítés: Szállítási helyzet.

A hidraulika működése
A szürkeöntvény szivattyúval és olajszűrővel felszerelt professzionális hidraulika gondoskodik a gyorsabb hasítási ciklusról és a folyamatos üzemeltetésről.

A szürkeöntvény szivattyúval és olajszűrővel felszerelt professzionális hidraulika gondoskodik a gyorsabb hasítási ciklusról és a folyamatos üzemeltetésről.

Fatartó asztal
A fatartó asztal, az ergonómikus munkamagasság és a rönkemelő berendezés kényelmes, hátat kímélő munkavégzést biztosítanak.

A fatartó asztal, az ergonomikus munkamagasság és a rönkemelő berendezés kényelmes, hátat kímélő munkavégzést biztosítanak.

„EASY“ hasítókés
Opció: „EASY“ hasítókés: Az „Easy“ hasítókés lenyomja a fát. Az alsó hasábok már a tároláshoz és későbbi feldolgozáshoz optimális méretűek. A felső hasábokat könnyedén le lehet húzni a hasítókésről és még egyszer el lehet hasítani.

Opció: „EASY“ hasítókés: Az „Easy“ hasítókés lenyomja a fát. Az alsó hasábok már a tároláshoz és későbbi feldolgozáshoz optimális méretűek. A felső hasábokat könnyedén le lehet húzni a hasítókésről és még egyszer el lehet hasítani.