Skip to main content

Schliesing


SchliesingMotoros és kardánhajtású faaprító gépek

A Schliesing vállalat elsőosztályú választékot kínál a faaprító gépekből 12-28cm átmérőig. A modern gyár a németországi Kempenben található és minőségi gyártmányaikkal ellátják egész európát. A magas színvonalú gépeknek amelyeket különösen hosszú élettartammal és magas biztonsági színvonallal gyártanak, valamint a fejlesztéseknek és a minőségi anyagok használatának köszönhetően a piacon vezető szerepet töltenek be.

A „Schliesing” faaprító „Flüsterschnitt” aprítórendszerrel van felszerelve.

A „Flüsterschnitt” egy szabadalmaztatott vágási technika, ami egy 40%-kal hosszabb kés állási időt és egy 30%-kal kevesebb zaj emissziót mutat. V formájú kés vágja és behúzza a fát egyenletesebben, mint a hagyományos standard vágórendszerek.
A kés hosszabb élettartammal rendelkezik ezáltal hosszabb karbantartási intervallumokat tesz lehetővé.

Elsőosztályú választék és minőségi gyártmányok. Ha erre van szüksége, akkor Schliesing!

zajcsökkentésValóban biztonságosabb: Schliesing zajcsökkentett vágási rendszer Flüsterschnitt®

V-formájú elrendezett kések a kifúvócső belső zajcsökkentett kombinációval,valamint a zajcsökentett vágási rendszerrel teszik a Schliesing aprítógépeket 30%-al csendesebbé! Az aprítás könyedebb és csendesebb . A zajcsökkentett kések élettartama is jelentősen hosszabb (minimum 40%) és 10-12-ször utánélezhetőek,és így kevesebb állásidővel gazdaságosabban üzemeltethető.

power controlPower-Control-rendszer

A Power Control-rendszer a Schliesingnél gép túlterhelésvédelmet jelent. a Power-Controll leállítja a hengereket amint az apríték felgyülemlik. A kifúvórendszer hatékonyan továbbítja az aprítékot a tárcsától így, ha az aprítórész kiürül a behúzó hengerek ismét automatikusan elindulnak. A hengereknek nincs rövid visszajárása(ezért a hidraulika rendszer nincs kitéve túlzott igénybevételnek). A Schliesing Power-Control erősíti a munkafolyamatot és egyidejűleg kíméli a gépet: az apríték minősége nem válozik.