Skip to main content

Posch


PoschA Posch-gépek legkiválóbb termékminősége és vevőbarát konstrukciója mögött egy egyszerű titok húzódik meg: több mint 60 év tapasztalat, innováció és szenvedély, hogy még jobbak legyünk. Így lettünk az elsők Európában!

Minden 1947-ben kezdődött. Azóta sok idő telt el.

Posch gyárA Posch családi vállalkozás ma már összesen 160 alkalmazottat foglalkoztat, és európai piacvezetőként mindenre kiterjedő termékválasztékot kínál a tűzifa-feldolgozás területén: rövid és méterfa hasítógépeket, körfűrészeket, valamint vágó-hasítógépeket a legkülönfélébb meghajtási módokkal és tartozékokkal. Minden Posch gép mögött 60 év tapasztalat áll, ami a termékek kiváló minőségét tovább fokozza.

Minőségi. Tartós. Megbízható.
Ha erre van szüksége válassza Posch termékeinket!

A Posch gépek különösen masszív felépítésűek. Ez garantálja a hosszú élettartamot és az értékálló befektetést. A Posch termékek tervezésénél és fejlesztésénél a legmodernebb technikai megoldásokat alkalmazzuk, ezáltal rendkívül könnyen kezelhetőek, és kimagasló ár-érték arányt nyújtanak.
Valamennyi Posch gép Stájerország déli részén, Leibnitzben készül, ezáltal minden ízükben osztrák gyártmányok: „Made in Austria”.

Biztos, ami biztos.

A Posch gyártmányai márkás termékek, amelyeket a legmagasabb szintű biztonság jellemzi. Gépeink a CE-jelölésen kívül a GS-jelöléssel is rendelkeznek, ami az ellenőrzött biztonság rövidítése. 1995 óta a Posch vállalat az egyik első osztrák termelőüzem, ahol ISO9001 tanúsítvány alapján működik a minőségbiztosítási rendszer. 1998-ban a cég osztrák állami címeres kitüntetésben részesült. Filozófiánk része a szolgáltatás. A Posch gépeket hosszú élettartamra terveztük. Ezért garantáljuk a 20 éves pótalkatrész- ellátást. Mert a kiemelkedő vevőszolgálat a filozófiánk része.